Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sanantonio "Spurs", ko pārstāv latvietis Dāvis Bertāns, svētdien pārbaudes spēlē ar rezultātu ar 93:108 piekāpās Hjūstonas "Rockets" basketbolistiem.

Dāvis Bertāns šajā mačā laukumā devās no rezervistu soliņa un nospēlēja 13 minūtes. Šajā laikā viņš guva divus punktus, trāpot vienu no diviem divpunktu metieniem, bet aizmeta garām abus tālmetienus. Viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, izdarīja vienu piespēli un pārtvēra vienu bumbu.

Rezultatīvākais "Spurs" komandā bija jaunpienācējs Demārs Derouzans, kurš 32 minūtēs guva 22 punktus, savukārt Rūdijs Gejs sameta 13 punktus. Kopumā Sanantonio komandas galvenais treneris Gregs Popovičs iespēju doties laukumā deva 16 spēlētājiem.

"Rockets" rindās Džeimss Hārdens guva 21 punktu un izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles, Pīdžejs Takers guva 19 punktus, savukārt Kriss Pols iekrāja 11 punktus, deviņas piespēles un astoņas rezultatīvas piespēles.

Naktī uz ceturtdienu "Spurs" aizvadīs savu nākamo pārbaudes spēli pret Atlantas "Hawks", bet naktī uz sestdienu būs mačs pret Orlando "Magic". Regulāro čempionātu "Spurs" sāks naktī uz 18. oktobri, kad pirmajā mačā būs jātiekas ar Minesotas "Timberwolves".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!