Foto: F64

Latvijas futbola izlases aizsarga Mārča Oša pārstāvētā Neišateles "Xamax" svētdien Šveices čempionāta mačā savā laukumā nospēlēja 1:1 (1:1) ar latviešu uzbrucēja Roberta Uldriķa pārstāvēto "Sion".

Ošs šajā mačā laukumā pavadīja visas 90 minūtes, kamēr Uldriķis bija "Sion" pieteikumā, bet laukumā tā arī nedevās.

Abi vārti šajā mačā tika gūti pirmajā puslaikā, kad "Sion" vienību 29.minūtē vadībā izvirzīja Ermirs Lenjani, bet tikai astoņas minūtes vēlāk neizšķirtu panāca Rafaels Nucolo.

Ošs "Xamax" sastāvā atgriezās pēc divu maču izlaišanas, kamēr Uldriķis nav piedalījies jau pēdējās trijās "Sion" spēlēs.

Vēl vienā Šveices čempionāta mačā Latvijas izlases pamatvārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā "Zurich" izbraukumā nospēlēja 2:2 (1:0) ar "Thun" vienību. Kā tas ierasts, Vaņins šajā mačā palika rezervē.

Ošs un Vaņins ir izsaukti uz Latvijas izlasi gaidāmajām UEFA Nāciju līgas spēlēm, kamēr Uldriķis būs U-21 valstsvienības rīcībā.

Šveices superlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar desmit spēles iekrātiem 27 punktiem ir Bernes "Young Boys" vienība, bet ar 16 punktiem seko "Zurich" un "Basel". "Sion" ar desmit punktiem ir septītā, bet "Xamax" ar deviņiem punktiem ieņem pēdējo - desmito - vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!