Foto: LETA

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē izbraukumā ar rezultātu 2:5 (0:2, 0:2, 2:1) zaudēja Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētajai Omskas "Avangard".

"Dinamo" hokejisti jau kārtējo reizi šajā sezonā spēli iesāka ļoti neveiksmīgi, un jau 28. sekundē ielaida vārtus, kad precīzi meta Sergejs Širokovs. Pirmajā periodā precīzi meta arī Kirils Semjonovs, un arī otrajā periodā "Avangard" dominēja laukumā. Rezultāts 4:0 kļuva pēc Kodija Fransona un Iļjas Mihejeva metieniem.

Trešajā periodā "Dinamo" spēles gaitu līdzsvaroja, un 44. minūtē Matiass Mitinens pēc lieliskas saspēles ar Linusu Videlu un Lauri Dārziņu vienu vārtus atguva. Piecas minūtes vēlāk precīzi meta Videls, tomēr "Dinamo" izrāvienu apturēja Ville Poka, kurš piekto ripu Kristera Gudļevska sargātajos vārtos meta, kad vārtu priekšā bija burzma.

"Dinamo" izbraukuma spēļu sērija turpināsies svētdien, kad pulksten 13:30 būs mačs pret Novosibirskas "Sibirj".

Rīgas "Dinamo" 13 spēlēs ir izcīnījusi 13 punktus un ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, bet "Avangard" 14 spēlēs tikusi pie 26 punktiem, kas Austrumos ļauj ieņemt otro pozīciju.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

$duelID=1168;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!