Foto: F64

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš apzinās, ka viņš Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Maskavas "Spartak" var palīdzēt vēl vairāk, tomēr visai komandai vajag nostabilizēt savu sniegumu, lai biežāk tiktu pie uzvarām.

Šobrīd "Spartak" komanda ar 12 punktiem 12 spēlēs ir KHL Rietumu konferences septītajā vietā, bet Daugaviņš šajos mačos guvis divus vārtus un izdarījis piecas rezultatīvas piespēles.

"Labi, ka esam izslēgšanas spēļu zonā, bet mūsu sniegums nav stabils," izdevumam "Izvestija" savas komandas sniegumu raksturoja Daugaviņš. "Mums ir sešas uzvaras un seši zaudējumi – ar šādu statistiku ir grūti sev ielikt labu atzīmi par pirmajām 12 spēlēm. Svarīgi, lai mēs spēlējam labāk un biezāk uzvaram."

"Es, protams, varu spēlēt labāk," viņš stāstīja par savu spēli. "Man jādod lielāks labums komandai. Es saprotu "Spartak" komandas spēles sistēmu un to, ko treneris vēlas redzēt. Šeit spēlējam citādāk nekā Ņižņijnovgorodā, kur spēlēju iepriekš, bet esmu adaptējies. Centīšos būt efektīvāks. Tāpat jāsaprot, kāpēc mēs piedzīvojam zaudējumus. Mums no sevis jāprasa vairāk un jālabo kļūdas."

"Spartak" komandā spēlē arī Mārtiņš Karsums, kurš līdz šim guvis divus vārtus un izdarījis divas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!