"Mogo" hokejisti trešdien kļuva par "Optibet" Hokeja līgas (OHL) čempionāta līderiem, kamēr citā spēlē valsts čempione "Kurbads" sagrāva līdzšinējo kopvērtējuma līdervienību "Prizma".

"Mogo" savā laukumā ar 3:1 (2:0, 1:1, 0:0) uzvarēja "Liepāju", izcīnot piekto uzvaru pēc kārtas, kamēr liepājnieki joprojām ir bez panākumiem.

Uzvarētājiem vārtus guva Andris Siksnis, Kārlis Ozoliņš un Rihards Marenis, bet "Liepājai" ar precīzu metienu izcēlās Egils Kalns, kurš uz Kurzemes klubu ir nosūtīts no Rīgas "Dinamo" vienības.

Tikmēr "Kurbads" savā laukumā "Prizmu" sagrāva ar rezultātu 7:1 (1:1, 3:0, 3:0), pārtraucot divu zaudējumu sēriju.

Lielisku maču aizvadīja pieredzējušais aizsargs Krišjānis Rēdlihs, kurš guva divus vārtus un reizi asistēja partnerim. Divas reizes izcēlās arī Mārtiņš Cipulis, Lauris Rancevs un Deivids Sarkanis nopelnīja pa 1+1, reizi precīzs bija Mārcis Zembergs, bet Jānis Sprukts izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr "Prizmas" labā goda vārtus guva Sandis Grīnbergs.

Vēl vienā mačā Jelgavas "Zemgale"/LLU savā laukumā ar 4:3 (0:2, 3:0, 1:1) uzvarēja "Rīgu".

Jelgavniekiem precīzi bija Artjoms Ogorodņikovs, Vladislavs Adeļsons, Kristaps Millers un Māris Miezis, kuram arī rezultatīva piespēle, bet "Rīgai" izcēlās Raivis Kristiāns Ansons, Kristaps Skrastiņš un Antons Trastašenkovs.

Kopvērtējuma līderpozīcijā ar 17 punktiem septiņās spēlēs ir "Mogo", par punktu atpaliek "Prizma", bet "Kurbadam" ir 12 punkti. Aiz labāko trijnieka ar astoņiem punktiem atrodas "Zemgale"/LLU un "Rīga", kam ir piecas un sešas spēles, kamēr divus punktus sešās cīņās iekrājusi "Liepāja", bet "Lido" hokejisti četrās cīņās ir bešā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!