Foto: F64

Latviešu hokejs treneris Harijs Vītoliņš, kurš ilgus gadus bijis Oļega Znaroka asistents gan Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubos, gan Krievijas hokeja izlasē, būtu ar mieru turpināt sadarbību, ja Znaroks viņam to piedāvātu.

Kā zināms, šā gada vasaras sākumā Znaroks un Vītoliņš zaudēja darbu gan Sanktpēterburgas SKA vienībā, gan Krievijas izlasē, bet par Znaroku interesējoties vairāki KHL klubi.

"Man personiski neviens neko nav piedāvājis," Vītoliņu citē portāls "championat.ru". "Vai es būtu gatavs kļūt par Oļega Znaroka palīgu? Protams. Mēs jau sen strādājam kopā, mums ir vienāda izpratne par hokeju. Zinu, ka klīst baumas par viņa pārrunām ar klubiem. Ja viņš mani pasauks līdz, ar prieku pieņemšu šo priekšlikumu, jo gribas ne tikai strādāt, bet arī kaut ko sasniegt."

"Protams, gribētu pacīnīties par Gagarina kausu, jo mēs tomēr daudz ko esam sasnieguši savas karjeras laikā," norāda Vītoliņš. "Taču tam nav obligāti jābūt topa klubam. Viss ir jāizskata individuāli. Ir viduvējas komandas kā "Dinamo", "Torpedo", kas vienmēr cīnās par iekļūšanu "play-off", bet pie labas apstākļu sakritības var atvēzēties arī uz Gagarina kausu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!