Foto: USA Today Sports

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē piektdien Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda ar rezultātu 3:5 piekapās Toronto "Maple Leafs".

Girgensons šajā mačā nospēlēja 14:18 minūtes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu un iekrāja lietderības koeficentu +1.

Spēle iesākās diezgan vētraini un pirmo četru minūšu laikā tika gūti četri vārti. Vispirms 30. sekundē "Sabres" vadībā izvirzīja Endrjū Oglevi, bet 18 sekundes vēlāk Rons Heinsijs rezultātu izlīdzināja. Otrajā minūtē Pjērs Engvals deva vadību Toronto komandai, bet Džons Tavaress ceturtajā minūtē panāca 3:1 "Maple Leafs" komandai.

Mača turpinājumā Sīdžejs Smits un Teidžs Tompsons panāca izlīdzinājumu "Sabres" komandai, tomēr Kriss Millers un Tavaress guva vārtu un nodrošināja "Maple Leafs" uzvaru.

Šī "Sabres" bija trešā pārbaudes spēle, un līdz šim gūtas divas uzvaras. Pirms tam "Sabres" ar 4:1 pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets" un ar 3:2 pieveica Pitsburgas "Penguins".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!