Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" vadība esot sākusi pārrunas ar treneri Oļegu Znaroku par komandas pārņemšanu, un titulētais speciālist nosaucis vēlamo algu — divi miljoni eiro, liecina izdevuma "Sport Ekspress" rīcībā esoša informācija.

Kā ziņojām, KHL 11. sezonu Maskavas klubs, kuru šosezon pārstāv latviešu uzbrucējs Miks Indrašis, iesācis vāji — astoņās pirmajās spēlēs izcīnītas tikai divas uzvaras un KHL Rietumu konferences kopvērtējumā maskavieši, ko šobrīd vēl trenē Vladimirs Vorobjovs, ieņem pēdējo vietu.

Maskavas "Dinamo" ar Znaroku ir aizvadījuši pirmo pārrunu kārtu, kurā bijušais Krievijas izlases, Maskavas "Dinamo" un Saknktpēterburgas SKA treneris, olimpiskais un pasaules čempions nosaucis vēlamo algu. Par atlikušo sezonas daļu Znaroks grib saņemt divus miljonus eiro plus vēl vienu miljonu par katru pārvarēto "play off" kārtu. Turklāt Znaroks grib pats izvēlēties sev asistentus.

Maskavas "Dinamo" Znaroks vadīja no 2010. līdz 2014. gadam un ar šo klubu divreiz izcīnīja KHL galveno trofeju, Gagarina kausu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!