Foto: Zigismunds Zālmanis
No 27. līdz 30. septembrim basketbola skolas "Rīga" sporta bāzē "Daugavas sporta nams" (Kr. Barona iela 107) un sporta centrā "Rīdzene" (Kr. Barona iela 99c) risināsies Uļjanas Semjonovas kausa izcīņas sacensības basketbolā, kurā par medaļām cīnīsies U15 un U17 izlases meitenes no sešām valstīm.

Šogad spēlēm dalību pieteikušas komandas no Krievijas, Ungārijas, Polijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas. Sacensību svinīgā atklāšana notiks 27.septembrī plkst. 17.00 Daugavas sporta namā.

Kā vairāk kārt uzsvērusi izcilā basketboliste Uļjana Semjonova, ka šāds turnīrs meitenēm dod plašāku skatienu uz basketbolu, jo spēlēt ar savas valsts komandām nav tas pats, kas piedalīties starptautiska mēroga sacensībās.

U-15 grupā par kausu cīnīsies UKS no Kartuzi (Polija), BA "Saule" no Šauļiem (Lietuva), Kurskas "Dinamo" (Krievija), kā arī BS "Rīga"/TTP-1 un Rīgas 3. BJSS komanda, kā arī BS "Rīga/ Rīdzene" spēlētājas.

Savukārt U-17 grupā piedalīsies Ņevas rajona sporta skolas komanda no Sanktpēterburgas (Krievija), Tartu "Kalev" (Igaunija), "Darazsak Akademia" no Šopronas (Ungārija), kā arī BS "Rīga/Rīdzene", BS "Rīga/Jugla" un Rīgas 3. BJSS komanda.

Foto: 2017. gada Uļjanas Semjonovas kausa izcīņas sacensības basketbolā
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!