Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Minesotas "Timberwolves" līderis Džimijs Batlers pieprasījis, lai komandas vadība viņu aizmaina uz citu līgas vienību, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Batleram ar komandu ir spēkā līgums uz vienu sezonu, kuras laikā viņš saņems 18,7 miljonus ASV dolāru. Šovasar viņš noraidīja "Timberwolves" komandas piedāvājumu uz četriem gadiem par 110 miljoniem dolāru.

Pats Batlers esot iesniedzis trīs komandu sarakstu, uz kurām viņš gribētu pārcelties. ESPN vēsta, ka spēlētājs ir ieinteresēts pievienoties Ņujorkas "Knicks", Bruklinas "Nets" un Losandželosas "Clippers". Spēlētājs ar šīm komandām esot gatavs noslēgt ilgtermiņa līgumu, līdz ar to arī komandas kļūst ieinteresētas Batlera piesaistīšanā.

Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Batlers vēlas pamest Minesotu, esot viņa ne pārāk labās attiecības ar komandas uzlecošajām zvaigznēm Karlu Entoniju Taunsu un Endrū Viginsu.

Aizvadītajā sezonā Balters vidēji spēlē guva 22,2 punktus un izdarīja 4,9 rezultatīvas piespēles, sekmējot komandas iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Pirms tam viņš spēlēja Čikāgas "Bulls".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!