Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli Pitsburgas "Penguins" sastāvā, bet viņa komanda ar rezultātu 2:3 (0:1, 0:2, 2:0) piekāpās cita latvieša Zemgus Girgensona pārstāvētajai Bufalo "Sabres".

Mača trešajā periodā Bļugers uzbrukuma zonā uzvarēja iemetienā, un ripu ieguva Vils O'Nīls, kurš izdarīja precīzu metienu "Sabres" komandas vārtos un panāca rezultātu 1:3. Latvijas hokejists "Penguins" sastāvā nospēlēja 15:28 minūtes, no kurām 3:15 minūtes bija laukumā vairākumā. Tāpat viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, veica divus spēka paņēmienus un ieguva pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savukārt Girgensons laukumā pavadīja 12:18 minūtes, no tām 2:17 minūtes būdams laukumā mazākumā. Viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus un bloķēja vienu pretinieku metienu. Girgensons spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Sabres" labā vārtus guva Vladimirs Sobotka, Džeiks Makkeibs un Džeiks Eikels, bet "Penguins" rindās bez O'Nīla izcēlās arī Jūso Rīkola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!