Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Anglijas klubs "Liverpool" otrdien UEFA Čempionu līgas C apakšgrupas spēlē savā laukumā ar rezultātu 3:2 (2:1) pārspēja Francijas komandu Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

Mača pirmos vārtus 30. minūtē guva Daniels Staridžs, kad viņš precīzi sita ar galvu pēc Endrū Robertsona centrējuma. Sešas minūtes vēlāk Džeimss Milners realizēja 11 metru soda sitienu, panākot rezultātu 2:0, tomēr 40. minūtē Tomā Menjē ieguva bumbu pēc Anhela di Marijas piespēles soda laukumā un vienus vārtus PSG komandai atspēlēja.

Otrajā puslaikā cīņa bija ļoti līdzīga un abām komandām bija vārtu gūšanas iespējas, un viens "gols" "Liverpool" komandai netika ieskaitīts, jo Staridžs pārkāpa noteikumus pret vārtsargu. Tad 83. minūtē PSG pārtvēra bumbu, ātri devās uzbrukumā, kurā Neimars piespēlēja Kilianam Mbapē, un viņš izlīdzināja rezultātu. Uzvarētājs noskaidrojās mača kompensācijas laika otrajā minūtē, kad uz maiņu nākušais Robertu Firminu pēc vairākām māņkustībām ar skaistu sitienu guva vārtus.

Otrā C grupas spēlē Belgradas "Crvena Zvezda" un "Napoli" komandas nospēlēja bezvārtu neizšķirti.

A apakšgrupā "Monaco" futbolisti ar rezultātu 1:2 (1:2) savā laukumā piekāpās Madrides "Atletico" vienībai. Uzvarētājiem precīzi sita Djego Kosta un Hosē Marija Himeness, bet Monako komandai vienīgos vārtus guva Samuels Grandsirs.

Savukārt "Club Brugge" no Beļģijas ar 0:1 (0:0) savā laukumā piekāpās Vācijas klubam Dortmundes "Borussia", kurai uzvaru nodrošināja Kristiana Pulišiča 85. minūtē gūtie vārti.

D apakšgrupā Gelzenkirhenes "Schalke 04" no Vācijas un Portugāles klubs "Porto" nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0), bet Turcijas klubs Stambulas "Galatasaray" ar 3:0 (1:0) pieveica Maskavas "Lokomotiv" no Krievijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!