Latvijas izlases hokejists Miks Indrašis otrdien guva savus trešos vārtus sezonā, palīdzot Maskavas "Dinamo" komandai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā pārtraukt trīs zaudējumu sēriju.

"Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:1, 3:0, 0:1) uzvarēja Maskavas apgabala "Vitjaz" komandu, izcīnot vien otro panākumu šosezon aizvadītos septiņos mačos.

Indrašis spēles 30.minūtē pēc Patrika Zakrisona piespēles realizēja lielo skaitlisko vairākumu piecatā pret trim pretiniekiem, panākot 2:1 mājinieku labā. Otrā perioda vidus "Dinamo" komandai bija ļoti sekmīgs, jo turpinājumā Jūso Hietanens un Iļja Ņikuļins minūtes laikā panāca 4:1.

Viesi trešajā periodā vienus vārtus atguva, tomēr "Dinamo" pārsvaru nosargāja.

Indrašis spēlēja 16 minūtes un 58 sekundes, izdarīja vienu metienu un bloķēja vienu pretinieku raidījumu.

Šosezon viņš septiņās spēlēs ir guvis trīs vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr citā spēlē Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" savās mājās ar 0:5 (0:2, 0:3, 0:0) kapitulēja Sanktpēterburgas SKA komandai, kuras rindās pa diviem vārtiem guva Patriks Herslijs un Nails Jakupovs, bet četras rezultatīvas piespēles izdarīja Ņikita Gusevs.

"Severstaļ" piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas un piekto šajā sezonā.

Kulda spēlēja 18 minūtes un 12 sekundes, trīs reizes meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un nopelnīja četras soda minūtes.

Šosezon Kulda astoņās spēlēs ir guvis divus vārtus un reizi asistējis partnerim.

Vēl vienā spēlē Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard" nenosargāja trīs vārtu pārsvaru, tomēr pēcspēles metienos ar 4:3 (3:0, 0:2, 0:1, 0:0, 1:0) viesos uzvarēja Kazahstānas klubu Astanas "Baris". Uzvaras "bullīti" iemeta Kriss Verstīgs.

Latvijas izlases galvenā trenera Hārltija vadītā "Avangard" izcīnīja sesto uzvaru septiņos mačos.

Tikmēr astoto zaudējumu tikpat spēlēs cieta Novosibirskas "Sibirj", kas viesos ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) zaudēja Ufas "Salavat Julajev" komandai.

Rietumu konferences vadībā ar 13 punktiem septiņās spēlēs ir Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kam ar desmit punktiem seko Jaroslavļas "Lokomotiv" un Sanktpēterburgas SKA, savukārt ceturtā ar deviņiem punktiem ir Rīgas "Dinamo".

Rīdzinieki trešdien sezonas tālāko izbraukuma sēriju noslēgs ar maču pret Vladivostokas "Admiral".

Astoto vietu ar septiņiem punktiem ieņem Čerepovecas "Severstaļ", pozīciju zemāk ar sešiem punktiem ir Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak", bet pirmspēdējā - 11.vietā - ar pieciem punktiem ir Maskavas "Dinamo".

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 14 punkti septiņos mačos, būdama vienīgā komanda, kura šosezon vēl nav zaudējusi, kamēr ar 12 punktiem seko Omskas "Avangard".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!