Foto: AP/Scanpix/LETA

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrs otrdien iesākās ar divām B apakšgrupas spēlēm, un tajās uzvaras izcīnīja Spānijas grands "Barcelona" un Milānas "Inter" no Itālijas.

"Barcelona" komanda savā laukumā ar rezultātu 4:0 (1:0) pārspēja Nīderlandes klubu "PSV Eindhoven".

Mača 32. minūtē ar teicami izpildītu tiešo brīvsitienu Lionels Mesi guva pirmos vārtus mačā, bet Usmane Dembelē 75. minūtē izpildīja tālsitienu pēc divu aizsargu apspēlēšanas un dubultoja "Barcelona" pārsvaru. Divas minūtes vēlāk Ivans Rakitičs izpildīja skaistu piespēli soda laukumā, kur Mesi piesteidzās pie bumbas un raidīja to vārtos. Savukārt 87. minūtē pēc Luisa Suaresa piespēles uz priekšu Mesi ar vienu pieskārienu trešo reizi spēlē sita bumbu vārtos.

Otrā B grupas spēlē Milānas "Inter" savā laukumā, lieliski aizvadot spēles beigas, ar rezultātu 2:1 (0:0) pārspēja Anglijas komandu Totenhemas "Hotspur".

53. minūtē Kristians Ēriksens izvirzīja vadībā "Hotspur" vienību, bet Mauro Ikardi 86. minūtē rezultātu izlīdzināja. Uzvaru Milānas vienībai kompensācijas laika otrajā minūtē nodrošināja Matiass Vesino, kurš pēc stūra sitiena izspēles bumbu vārtos raidīja ar galvu.

Čempionu līgā otrdien spēles aizvadīs arī A, C un D apakšgrupu komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!