Foto: F64

Latvijas komanda "Rīga" otrdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā viesos ar rezultātu 1:6 (0:2, 0:3, 1:1) piekāpās Maskavas "MHK Dinamo" vienībai, ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Goda vārtus rīdziniekiem guva Arvilds Bergmanis, kurš 50.minūtē izmantoja skaitlisko vairākumu, bet tobrīd "Rīga" jau zaudēja ar 0:5, vēl vienus vārtus ielaižot pamatlaika pēdējā minūtē.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Vladislavs Kazamanovs. Spēli rīdzinieki sāka ar Artūru Šilovu vārtos, taču pēc otrās ielaistās ripas mača desmitajā minūtē viņu nomainīja Bruno Brūveris.

Abas komandas trešdien tiksies atkārtoti.

Jau ziņots, ka sezonas pirmajās četrās spēlēs "Rīga" savā laukumā izcīnīja trīs uzvaras, bet pagājušajā nedēļā pirmajos divos mačos viesos ar 2:3 un 1:5 zaudēja Maskavas "Krasnaja Armija" komandai.

Ar septiņās spēlēs izcīnītiem sešiem punktiem "Rīga" ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, kur 14.pozīcijā ar četriem punktiem piecās spēlēs ir "MHK Dinamo"..

Rietumu konferencē ir 17 komandas.

"Rīgas" komandas galvenais treneris šajā sezonā ir Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusam palīdz Raimonds Vilkoits, kurš šo amatu ieņēma arī iepriekšējā sezonā.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!