Foto: DELFI
Par aizvadītās nedēļas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labākajiem spēlētājiem nosaukti Jakubs Kovāržs, Aleksandrs Jeļesins un Jūso Pūstinens.

KHL otrās nedēļas labākais vārtsargs Kovāržs no Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandas aizvadītajā nedēļā palīdzēja komandai uzvarēt abās izbraukuma spēlēs, bet pats čehs savos vārtos caurmērā ielaida 1,00 ripu un atvairīja 96,30% metienu.

Savukārt par labāko aizvadītās nedēļas aizsargu kļuvis Jeļesins no Jaroslavļas "Lokomotiv" - viņš palīdzēja komandai uzvarēt abos mačos, kamēr pats atzīmējās ar vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Tikmēr par nedēļas labāko uzbrucēju kļuvis soms Pūstinens no Ņižņekamskas "Ņeftehimik" - četrās izbraukuma spēlēs viņš palīdzēja komandai gūt trīs uzvaras, kamēr pašam pa šo laiku izdevās izcelties ar četriem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī lietderības koeficientu +1.

Visbeidzot par otrās nedēļas labāko jauno hokejistu atzīts Novosibirskas "Sibirj" uzbrucējs Ņikita Mihailovs, kuram trīs mačos izdevās izcelties ar trim vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!