Foto: Reuters/Scanpix/LETA
"Prizmas" komanda sestdien svinēja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē, sezonu turpinot bez zaudējumiem.

"Prizma" viesos ar rezultātu 7:1 (2:1, 1:0, 4:0) sagrāva "Lido" vienību.

Uzvarētājiem ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Edijs Brahmanis, bet viens precīzs metiens un trīs rezultatīvas piespēles Maksimam Širokovam. Ar diviem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Georgijs Pujacs, bet vēl vārtus guva Andrejs Smirnovs un Kristaps Riekstiņš.

"Lido" vienībā izcēlās Alberts Ķirsons, kurš jau 13. sekundē atklāja mača rezultātu, taču tie bija vienīgie mājinieku vārti šajā spēlē.

Šobrīd "Kurbads" savā laukumā uzņem "Rīgu", bet vēlāk "Zemgale"/LLU mājās cīnīsies ar "Liepāju".

Kopvērtējuma līderpozīcijā ar deviņiem punktiem trīs spēlēs ir "Prizma", tālāk ar sešiem punktiem divos mačos seko "Kurbads", trešo vietu ar trim punktiem ieņem "Mogo", divus punktus iekrājusi "Liepāja", viens punkts ir "Zemgale"/LLU vienība, kamēr "Lido" hokejisti ir bešā.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019. gada 2. martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!