Foto: F64

Latvijas komanda "Rīga" piektdien viesos nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām ielaida vārtus, ciešot neveiksmi duelī ar Maskavas "Krasnaja armija" komandu, rīdziniekiem Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL) pārtrūkstot trīs uzvaru sērijai.

"Rīga" viesos cieta neveiksmi ar rezultātu 2:3 (1:0, 0:1, 1:2).

Rezultātu spēles 18.minūtē atklāja Roberts Priževoits, bet otrajā trešdaļā mājinieki pēc Ņikitas Dolgopjatova metiena panāca izlīdzinājumu. Noslēdzošā perioda sākumā "Krasnaja armija" komandu vadībā izvirzīja Ņikita Popugajevs, bet 52.minūtē Patriks Zabusovs vairākumā viesu labā guva otros vārtus, panākot 2:2.

Tomēr pēdējais vārds šajā mačā piederēja mājiniekiem, trīs minūtes un 43 sekundes pirms pamatlaika beigām izceļoties Ļevam Komisarovam.

Spēles pēdējā minūtē "Rīga" vārtsargu Artūru Šilovu nomainīja pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr izglābties no zaudējuma nespēja.

Rīdziniekiem šī bija otrā neveiksme piecos aizvadītos mačos, pirms tam komandai savā laukumā svinot trīs uzvaras pēc kārtas. Tikmēr "Krasnaja Armija" sezonu sākusi ar trim uzvarām tikpat spēlēs.

Abas komandas atkārtoti tiksies sestdien.

Kā vēstīts, sezonas pirmajās divās spēlēs Latvijas komanda savā laukumā uzņēma Usurijskas "Taifun", vispirms piekāpjoties ar 0:3, bet pēc tam svinot panākumu ar 4:1. Savukārt pēc tam ar 5:1 un 3:0 tika uzvarēta Habarovskas "Amurskije Tigri".

Ar piecās spēlēs izcīnītiem sešiem punktiem "Rīga" ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, kur pozīciju augstāk ar tikpat punktiem trīs mačos ir "Krasnaja armija".

Rietumu konferencē ir 17 komandas.

"Rīgas" komandas galvenais treneris šajā sezonā ir Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusam palīdz Raimonds Vilkoits, kurš šo amatu ieņēma arī iepriekšējā sezonā.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!