Foto: AFP/Scanpix
Vācijas biatlona zvaigzne Laura Dālmeiere plāno piedalīties sacensībās vismaz līdz 2020.gadam, lai gan iepriekš viņa nebija pārliecināta, vai pēc šīs sezonas paliks sportā.

Titulētā Dālmeiere, kura februārī izcīnīja divas zelta medaļas Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, iepriekš jūlijā paziņoja, ka noteikti startēs nākamajā sezonā, bet tagad 25 gadus vecā sportiste ir gatava sacensties arī 2019./2020.gada sezonā.

Kā norādījis Vācijas Biatlona savienības (DVS) sporta menedžeris Bjerns Veisheits, tad Dālmeiere vēles piedalīties 2020.gada pasaules čempionātā Itālijā.

"Viņa jau šobrīd ir koncentrējusies 2020.gada pasaules čempionātam," sacīja DVS pārstāvis.

Pašlaik 25 gadus vecā Dālmeiere šogad Phjončhanas ziemas olimpiskajās spēlēs izcīnīja divas zelta medaļas sprinta un iedzīšanas sacensībās. Tāpat viņa ieguva bronzu 15 kilometru individuālajā distancē, medaļas olimpiskajās spēlēs izcīnot pirmo reizi.

Septiņkārtējais pasaules čempionei gatavošanās sezonas gan sākusies neveiksmīgi, jo braucot ar kalnu divriteni, viņa piedzīvoja kritienu, kurā savainoja augšstilbu, kā arī pēc tam saķēra infekcijas slimību. Tomēr kā pavēstījis viņas treneris Kristians Mēringers, tad Dālmeiere būs gatava jau sezonas pirmajam Pasaules kausa posmam novembrī.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!