Foto: F64
Par vēl vienas sezonas aizvadīšanu Krievijas superlīgā Ļeņingradas apgabala "Dinamo" vienojies Latvijas izlases cēlājs Deniss Petrovs, informēja Latvijas Volejbola federācija.

Pēc sezonas vienoties par sadarbības turpināšanu uzreiz neizdevās, un Deniss Petrovs izskatīja arī citus variantus. Tomēr sarunas noslēgušās ar Petrova palikšanu komandā, kurā notikušas lielas izmaiņas. Pēc sezonas komandu pameta daudzi spēlētāji, tagad viņu vietā atrasta maiņa, ieskaitot vairākus volejbolistus, kas dažādos gados pārstāvējuši Krievijas izlasi universiādē. Pievienojušies vairāki Novijurengojas "Fakel" vīri, kā arī divi līgas vicečempioni no kaimiņiem – Sanktpēterburgas "Zenīta". Treneru korpuss gan palicis iepriekšējais ar Oļegu Sogrinu priekšgalā.

Komanda gatavošanos sezonai sāka jau augusta sākumā, bet Petrovs vienībai pievienojās mēnesi vēlāk, jo palīdzēja Latvijas izlasei Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs augustā.

Pirmās oficiālās spēles Ļeņingradas apgabala komandai jau 18. septembrī. "Dinamiešus" Krievijas kausa izcīņas priekšsacīkšu posmā līdz 6. oktobrim gaida divu apļu spēles divos sabraukumos Groznijā un Belgorodā. Pretiniekos būs Kemerovas "Kuzbass", Belgorodas "Belogorje", Jaroslavļas "Jaroslavičs", "Groznija" un Mahačkalas "Dagestāna".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!