Foto: F64
Latvijas vicečempione basketbolā "VEF Rīga", gatavojoties jaunajai sezonai, piektdien Liepājā notiekošajā pārbaudes turnīrā "Wind Basket" ar 82:83 (18:14, 13:23, 21:23, 30:23) atzina Krievijas vienības "Samara" pārākumu.

Rezultatīvākais Latvijas komandas sastāvā ar 25 punktiem bija pieredzējušais Kristaps Janičenoks, bet Vinsents Konsils pievienoja 16 punktus, kamēr Stīva Zeka kontā 15 punkti.

Latvijas čempione basketbolā "Ventspils" ceturtdien ar zaudējumu (60:82) Lietuvas klubam Klaipēdas "Nepatūnas" sāka Liepājā notiekošo pārbaudes turnīru, bet "VEF Rīga" pirmajā cīņā ar rezultātu 97:78 uzveica "Liepāju".

Sestdien pēdējās savstarpējās grupu turnīra spēles aizvadīs "Ventspils" un "Parma" vienības, kā arī "Liepāja" un "Samara".

Turnīrā Liepājā spēlē sešas komandas. B apakšgrupā spēkojas "Ventspils", "Neptūnas" un Krievijas klubs Permas "Parma", kuru trenē Nikolajs Mazurs. Savukārt A apakšgrupā spēlē mājiniece "Liepāja", "VEF Rīga" un "Samara".

Pēc grupu rezultātiem tiks noskaidroti pāri, kas svētdien aizvadīs cīņas par vietām turnīrā, grupu uzvarētājiem cīnoties par galveno balvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!