Komplektējot komandas sastāvu dalībai Latvijas – Igaunijas apvienotajā basketbola līgā, "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" pastiprinājusies ar valmierieti Edmundu Elksni, kuram komandā paredzēta viena no līdera lomām, informē komandas preses dienests.

Pagājušajā sezonā Elksnis pārstāvēja "Valmiera"/ORDO komandu, taču nākamajā sezonā šī komanda nespēlēs. Pērn viņš "Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) 28 mačos izcēlās ar 11,6 punktiem, 5,1 rezultatīvu piespēli, 3,8 izcīnītām atlēkušajām bumbām un 1,1 pārtvertu bumbu. Savukārt desmit Baltijas līgas spēlēs viņa rēķinā 9,4 punkti, 3,9 rezultatīvas piespēles un 2,9 izcīnītas bumbas zem groziem. Karjeras laikā Elksnim izdevies tikt pie Latvijas čempionāta bronzas medaļas 2013. gadā "Valmieras" komandas sastāvā.

"Pirms šīs sezonas ir ļoti interesanti. Pārstāvēsim Valmieru, bet komanda ir pavisam jauna, kluba vadība ir jauna un citi, taču ļoti labi pazīstami, treneri. Treniņu process ir tik tiešām kvalitatīvs – būsim gatavi jaunajai sezonai. Savas pilsētas godu aizstāvēt ir īpaši un tagad to darīsim ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā. Ar nepacietību gaidu sezonas sākumu," uzsvēra Elksnis.

Jau vēstīts, ka "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" komandai no pagājušās sezonas "Valmiera"/ORDO sastāva pievienojās arī Jānis Kaufmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!