Foto: F64
Latvijas futbola izlase ceturtdien savā pirmajā spēlē jaunizveidotajā UEFA Nācijas līgas turnīra D divīzijas pirmās grupas spēlē savā laukumā nospēlēja bezvārtu neizšķirti 0:0 ar Andoras valstsvienību.

Latvijas izlase pirmo reizi zaudēja punktus pret Andoras valstsvienību. Iepriekšējās piecās spēlēs Latvija bija pārspējusi Andoru.

Latvijas futbolisti šajā mačā vairāk kontrolēja bumbu, taču sitienu pa vārtiem izdevās gaužām maz. Spēles statistikā fiksēts, ka vienīgo Latvijas izlases sitienu pa vārtiem izpildīja Aleksandrs Solovjovs, kad izpildīja tiešo brīvsitienu.

Mača beigās Andoras izlase arī apdraudēja Latvijas vārtus, bet epizode nenoslēdzās ar tik bīstamu sitienu, kā vēlētos andorieši. Diezgan neizteiksmīgā spēle noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

D līgas pirmajā apakšgrupā jau aizvadīta viena spēle, kurā Gruzijas futbola izlase viesos ar 2:0 (0:0) uzvarēja Kazahstānu. Uzvarētājiem vārtus guva Giorgi Čakvetadze, bet Serhijs Malijs ieraidīja bumbu savos vārtos.

Līdz ar to pēc pirmās kārtas D divīzijas pirmajā grupā Gruzija ir vadībā ar trim punktiem, Latvija un Andora ieguvusi pa vienam punktam, bet Kazahstāna ir "sausā".

Oktobrī Latvija mājās uzņems Kazahstānu un Gruziju, bet novembrī viesosies pie Kazahstānas un Andoras.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!