Foto: LFF
Latvijas U-19 izlases futbolisti ceturtdien Jelgavā Latvijas Futbola federācijas (LFF) Federācijas kausa izcīņas spēlē ar rezultātu 1:2 (0:0) zaudēja Maķedonijas vienaudžiem.

Viesiem abus vārtus guva komandas kapteinis Bojans Kolevskis, kamēr mājiniekiem ar precīzu sitienu spēles beigu daļā izcēlās Rihards Ozoliņš, kurš pēc Matīsa Zēģeles izpildītā brīvsitiena bija precīzs sitot ar galvu.

Jau kompensācijas laikā Latvijas U-19 izlase varēja izraut neizšķirtu, taču Bogdana Samoilova no patālas distances sistā bumba aizlidoja garām vārtu stabam.

LFF rīkotajā turnīrā bez Latvijas un Maķedonijas spēlē arī Ukrainas un Fēru salu U-19 izlases. Sestdien mājinieki spēlēs ar Fēru salām, bet pirmdien ar Ukrainu.

LFF Federācijas kauss norisinās jau piekto reizi.

Latvijas U-19 izlase, kuru vada Aleksandrs Basovs, jūnijā triumfēja Baltijas kausa izcīņā. Savukārt martā U-19 izlase Eiropas čempionāta kvalifikācijas elites kārtas apakšgrupā trīs spēlēs izcīnīja divas uzvaras.

Tādējādi U-19 izlase kļuva par pirmo jaunatnes valstsvienību no Latvijas, kas elites kvalifikācijas turnīru noslēdza otrajā vietā savā grupā. Tik augstu neviena jauniešu izlase vēl nekad nebija tikusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!