Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova jau ilgu laiku demonstrē labu sniegumu, pēc iekļūšanas "US Open" pusfinālā sacīja amerikāņu sportiste Serēna Viljamsa.

Jau vēstīts, ka Sevastova un Viljamsa savstarpējā mačā spēkosies par vietu ASV atklātā tenisa čempionāta finālā. Tā abām sportistēm būs pirmā spēle vienai pret otru. Sevastova ceturtdaļfinālā ar 6-2, 6-3 pieveica pērnā gada čempioni mājinieci Sloeinu Stīvensu, bet Viljamsa ar rezultātu 6-4, 6-3 pieveica čehieti Karolīnu Plīškovu.

"Esmu daudz redzējusi viņu spēlējam. Viņa ļoti labu sniegumu rāda jau ilgu laiku, un es zinu, kā viņa spēlē," par Sevastovu teica Viljamsa, kura citēta Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) mājaslapā. "Viņa arī zina, kā spēlēju es. Sevastova noteikti ir tā spēlētāja, kura ļoti daudz bumbiņu atsit atpakaļ laukumā. Man tam ir jābūt gatavai."

Pati Sevastova uzreiz pēc uzvaras ceturtdaļfinālā vēl nezināja, kas būs viņas nākamā pretiniece, bet viņa labi apzinājās, ka būs jāspēlē pret tenisisti, kura kortā darbojas agresīvi, kurai ir spēcīga serve. "Ceru, ka izbaudīšu pusfināla spēli," sacīja Sevastova.

Sevastova šogad turnīrā izlikta ar 19. numuru, un šī būs pirmā reize, kad liepājniece spēlēs "Grand Slam" turnīra pusfinālā. Viljamsa 12. reizi spēlēs šī turnīra pusfinālā un šogad lūko septīto reizi kļūt par "US Open" čempioni. Kopumā Viljamsa 23. reizes uzvarējusi "Grand Slam" turnīros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!