Foto: Publicitātes foto
Gatavojoties debijas sezonai Latvijas – Igaunijas apvienotajā basketbola līgā "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" komandas sastāvam pievienojies Jānis Kaufmanis, kurš lielāko karjeras daļu pavadījis šajā pilsētā.

28 gadus vecais Kaufmanis pagājušajā sezonā spēlēja "Valmiera"/ORDO komandā, kur 25 spēlēs izcēlās ar 14,8 punktiem, 4,6 atlēkušajām bumbām un trīs rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Baltijas līgā valmierietis sasniedza 16,3 punktus, 3,4 atlēkušās bumbas un 3,8 rezultatīvas piespēles 12 nospēlētos mačos.

"Valmiera"/ORDO vienība nākamo sezonu izlaidīs, un Latvijas spēcīgāko klubu turnīrā šo pilsētu pārstāvēs "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola". Kaufmanis nolēmis turpināt spēlēt savās mājās.

"Ar nepacietību gaidu kad būs iespēja doties laukumā, jo pagājušā sezona beidzās ļoti ātri un esmu noilgojies pēc basketbola. Pilsēta paliek tā pati, bet komandas biedri būs citi. "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskolas" spēlētāji ir jauni un ambiciozi, tādi paši ir arī komandas treneri. Mēnesi jau esam notrenējušies pie fiziskās sagatavotības trenera Ivo Lakuča un mums vēl ir mēnesis, lai sagatavotos sezonas sākumam. Domāju, ka kopīgiem spēkiem būsim gatavi cīnīties par uzvarām," par pievienošanos jaunajai komandai stāstīja Kaufmanis.

Latviju jaunizveidotajā Latvijas – Igaunijas līgā pārstāvēs BK "Ventspils", "VEF Rīga", BK "Jūrmala", BK "Ogre", BK "Latvijas Universitāte" BK "Liepāja", "Valmiera Glass"/Vidzemes Augstskola un BK "Jēkabpils".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!