Foto: Kadrs no video
Neredzēti atklātu bezkaunību, kas, iespējams, saistīta ar spēļu rezultātu ietekmēšanu, piedzīvojis Krievijas futbols, kur trešās līgas čempionātā futbolists atklāti iesitis bumbu savos vārtos.

Krievijas čempionāta trešās līgas spēlē Koroļovas "Metallist" komanda ar 7:1 sagrāva Kļinas "Titan", bet šis mačs ir kļuvis par vienu no apspriestākajām tēmām Krievijas futbolā. Spēles izskaņā "Titan" futbolists Aršens Cagolovs aizskrēja līdz saviem vārtiem un no visas sirds raidīja bumbu savos vārtos. Apkārt esošie komandas biedri īpaši uz to nereaģēja, bet mača galvenais tiesnesis futbolistam parādīja sarkano kartīti. Pirms tam Cagolovs atklāti un nevajadzīgi pārkāpa noteikumus, palīdzot pretiniekiem tikt pie 11 metru soda sitiena.

Kā vēsta Krievijas masu mediji, pārtraukumā starp puslaikiem bukmeikeru kantori fiksējuši netipiski lielas likmes uz to, ka otrajā puslaikā komandas gūs trīs vai vairāk vārtus. Cagolova "gols" savos vārtos bija tieši trešais otrajā puslaikā.

"Titan" vadība uzreiz pēc notikušā atlaida futbolistu, kā arī vēl trīs spēlētājus, kuri kopā ar Cagolovu uzradās vienībā pirms apmēram mēneša.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!