Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Slavenais Brazīlijas futbolists Kakā, kurš šobrīd ir beidzis savu karjeru, varētu pievienoties Itālijas spēcīgākās futbola līgas komandas "AC Milan" vadības korpusam.

Itālijas mediji ziņo, ka Kakā varētu pievienoties Milānas kluba valdei, kur šobrīd darbojas citi kādreizējie šīs vienības spēlētāji Paolo Maldīni un Leonardu.

"Bieži diskutējam ar Leonardu, jo mums ir labas attiecības, taču par manu iespējamo lomu Milānas kluba vadībā vēl neesam runājuši," pauda Kakā. "Šobrīd mana prioritāte ir audzināt bērnu, kas arī bija iemesls, kādēļ Milānā neierados ātrāk, bet Leonardu un Maldīni mani ir atkal pietuvinājuši šim klubam."

Šobrīd 36 gadus vecais Kakā savu spilgtāko karjeras daļu pavadīja tieši "AC Milan" klubā, kura rindās nospēlēja 270 mačus un guva 95 vārtus. Tieši šīs komandas rindās 2007.gadā viņš ieguva planētas labākā spēlētāja "Ballon d'Or" jeb "Zelta bumbas" balvu, turklāt pēc tam neviens cits, izņemot portugāli Krištianu Ronaldu un argentīnieti Lionelu Mesi, nav spējis kļūt par šīs balvas ieguvēju.

Pēc tam 2009.gadā Kakā pārcēlās uz Spānijas grandu Madrides "Real", kur gan viņam vairs tik spoži neklājās. Lai arī brazīlietim izdevās vienreiz kļūt par Spānijas čempionu, viņu bija sākuši vajāt savainojumi un Kakā bija grūtības izkarot vietu spēcīgajā sastāvā.

Savukārt 2013.gadā Kakā uz vienu sezonu atgriezās "AC Milan", bet kopš 2014.gada viņš spēlēja Amerikas Futbola līgas (MLS) klubā "Orlando City".

Kakā līdz 2016.gadam spēlēja arī Brazīlijas izlasē, turklāt 2002.gadā ieguva Pasaules kausu, lai gan turnīrā kopumā nospēlēja vien 25 minūtes.

Valstsvienībā futbolists valstsvienībā aizvadīja 92 mačus un guva 29 vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!