"Lattelecom" televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick" būs trešdien būs vērojams speciālizlaidums "Simtgades TOP sportisti", kurā Latvijas sporta žurnālisti Ingmārs Jurisons, Māris Zembergs, Guntis Keisels, Jānis Matulis, Valdis Valters un Armands Puče spriedīs par simtgadi Latvijas sportā, izceļot sportistus, sacensības un nozīmīgākos notikumus.

Tāpat pēc sīvām diskusijām Latvijas sporta eksperti noteiks savu TOP 10 ar izcilākajiem Latvijas sportistiem aizvadītajos simts gados un nonāks pie dažādām interesantām atziņām.

Diskusijā tika spiests, kāpēc daži sporta veidi Latvijā attīstījušies, bet citi – joprojām nav iemantojuši popularitāti. Zembergs izcēla, ka lielu lomu sportistu izaugsmē spēlē ģimene, bet Jurisons, spriežot par sporta veidu attīstību, uzsvēra, ka vajadzīgs kāds "trakais", kurš ar savu personību spēj panākt savu un veicināt popularitāti.

Pilnu raidījuma "Hattrick" speciālizlaiduma diskusiju varēs vērot trešdien, 29. augustā, pulksten televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!