Latvijas basketbola klubs "Jūrmala" turpina gatavošanos jaunajai sezonai, un trešdien paziņoja, ka tās sastāvam pievienojas aizsargs Kristaps Mediss.

Aizvadītajā sezonā Mediss spēlēja Itālijas pēc spēka ceturtās līgas klubā Sanvendemiāno "Rucker Sanve", kuras sastāvā guva13,8 punktus un realizēja 42,3% trīspunktnieku. Viņa tālmetienu procents bija otrais labākais līgā.

"Vēlos pateikties BK "Jūrmala" vadībai un treneriem par izrādīto uzticību. Man ir labi zināms komandas galvenais treneris Mārtinš Gulbis, kā arī simpatizē Jūrmalas kluba izveidotais tēls, tāpēc šo izvēli bija izdarīt ļoti viegli un esmu priecīgs par to," par vienošanos Jūrmalas komandai stāstīja Mediss. "Ar nepacietību gaidu jauno sezonu, komandas sastāvs veidojas ļoti interesants. Esmu pārliecināts, ka katrā spēlē cīnīsimies par uzvaru."

Latvijas čempionāta augstākajā divīzijā aizsargs debitēja 2008. gadā "ASK Rīga" vienības sastāvā. 2010./2011. gada sezonā Mediss kļuva par Latvijas čempionu, palīdzot pie pirmā valsts čempiontitula tikt "VEF Rīga". Turpinājumā basketbolists pārstāvējis BA "Turība", BK "Jēkabpils", "Jūrmala/Fēnikss" un "Barons kvartāls".

BK "Jūrmala" aktīvi turpina gatavošanos jaunajai sezonu, noslēdzot līgumus ar Uģi Pineti, Endrū Šmitu un galveno treneri Mārtiņu Gulbi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!