Latvijas basketbolists Kristaps Miglinieks nākamajā sezonā turpinās pārstāvēt "Valga/Valka" komandu, kad nākamajā sezonā spēlēs Latvijas un Igaunijas apvienotajā čempionātā, vēsta klubs.

198 centimetrus garais un 28 gadus vecais latvietis jau pagājušajā sezonā pārstāvēja "Valga/Valka"/. Miglinieks vidēji 27 laukumā pavadītajās minūtēs izcēlās ar astoņiem punktiem un 2,8 atlēkušajām bumbām.

"Pagājušajā sezonā iekļūstot gan Latvijas, gan Igaunijas līgas izslēgšanas spēlēs, pierādījām, ka esam cienīgi pretinieki visām komandām. Rūgtuma piegarša palikusi dēļ saspringtā "play-off" grafika, kas patraucēja pienācīgi sagatavoties, taču katrā spēlē mēs cīnījāmies ar maksimālo jaudu. Uzskatu, ka basketbola klubs "Valka/Valga" ir profesionāla komanda, kura sniedz iespēju atsperties no laba līmeņa uz augstākiem mērķiem," sacīja pats Miglinieks.

Nākamajā sezonā Latvijas un Igaunijas čempionātā spēlēs astoņi Latvijas un septiņi Igaunijas klubi, kas izspēlēs divu apļu turnīru. Pamatturnīra astoņas labākās komandas kvalificēsies apvienotās līgas izslēgšanas turnīram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!