Foto: F64

Latvijas "SynotTip Virslīgas" futbola čempionāta komandas "Ventspils" prezidentam Adlanam Šišhanovam piespriesta diskvalifikācija par tiesnešu aizvainošanu, vēsta Latvijas Futbola federācija.

Šišhanovs pēc FK "Ventspils" komandas uzvaras pār Jūrmalas "Spartaks" komandu (2:1) nosodīja tiesnešu lēmumus laukumā. Tāpat viņš asi kritizēja tiesnešu darbības arī pēcspēles preses konferencē.

Par agresīvu izturēšanos pret tiesnešiem Šišhanovam piespriesta diskvalifikācija līdz 19. septembrim, kā arī "Ventspils" prezidentam būs jāsamaksā 400 eiro liels naudas sods.

Tāpat trīs spēļu diskvalifikācija piespriesta "Ventspils" komandas spēlētājam Aijegunam Tosinam, kurš mačā pret "Spartaku" tika noraidīts par sitienu Aleksandaram Kosoričam. Viņam arī būs jāsamaksā 170 eiro liels naudas sods.

Savukārt FS "Metta" ģenērlsekretāram Ģirtam Mihelsonam izteikts brīdinājums par Latvijas futbola ētikas normu pārkāpumiem. Mihelsons veica ierakstus sociālajā tīklā "Twitter", aizskarot LFF licencētos tiesnešus un inspektorus. Par šo gadījumu iesniegumu iesniedza LFF Tiesnešu komiteja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!