Foto: AFP/Scanpix/LETA

Horvātijas futbola izlases līderis un Spānijas kluba Madrides "Rea" pussargs Luka Modričs pilnībā noraidījis medijos izskanējušās runas par to, ka viņš sazinājies ar Itālijas A sērijas futbola čempionāta komandas Milānas "Inter" vadību, lai veicinātu savu pāreju uz šo komandu.

Pēc Pasaules kausa izcīņas tika baumots, ka Modričs vēlas pamest Madrides "Real" un pievienoties Milānas "Inter", lai spēlētu kopā ar saviem tautiešiem Ivanu Perišicu, Simi Vrsaļko un Marcelo Brozoviču.

Madrides "Real" uzskatīja, ka "Inter" vadība veikusi neatļautus paņēmienus, cenšoties Modriču pārliecināt par pāreju uz Milānas vienību, un ziņoja par to Starptautiskajai Futbola federāciju asociācija (FIFA). Pati "Inter" vienība nav slēpusi, ka ir ļoti ieinteresēta horvāta pakalpojumos. FIFA sāka lietas izskatīšanu, un Itālijas izdevums "Gazzeta dello Sport" vēstīja, ka Modričs esot teicis FIFA pārstāvjiem, ka viņš esot bijis pirmais, kurš sazinājās ar "Inter".

Tomēr Modričs sociālajā tīklā "Instagram" pavēstīja, ka visas šīs baumas ir "lielākais nonsenss vēsturē!"

Aizvadītajā nedēļā Modriča aģents Marko Naletiličs pauda savu pārliecību, ka kādu dienu Modričs spēlēs Itālijā, taču noraidīja iespējamību, ka tas būs jau šonedēļ.

Modričs ir viens no trim kandidātiem uz UEFA gada labākā spēlētāja balvu. Viņam konkurenci sastāda Krištianu Ronaldu un Mohameds Salāhs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!