Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola klubs "Liverpool" informējis vietējo policiju par komandas uzbrucēju Muhamedu Salāhu, kurš, vadot automašīnu, izmantoja savu mobilo telefonu, vēsta BBC.

Sociālajā tīklā "Twitter" līdzjutēji nofilmējuši, kā Salāhs savā automašīnā izmanto mobilo telefonu, kas ir ceļa satiksmes noteikumu pārkāpums. Arī kluba vadība uzzināja par šo video, un nolēma par to informēt policiju, kas tālāk izskatīs, vai ēģiptietim par to jāpiespriež kāds sods. Lielbritānijā par telefona izmantošanu, vadot automašīnu, var piespriest 200 mārciņu lielu naudas sodu un piešķirt arī soda punktus.

"Klubs pēc diskusijas ar spēlētāju nodeva informāciju vietējai policijai," reaģējot uz sociālajos tīklos sacelto traci, informēja "Liverpool" preses dienests. "Mēs šo situāciju atrisināsim komandas iekšienē, un ne klubs, ne spēlētājs komentārus par šo vairs nesniegs."

"Mēs esam lietas kursā par video, kurā redzams, ka futbolists izmanto mobilo telefonu, kamēr vada automašīnu. Mēs šo lietu nodevām atbilstošajam departamentam," teikts Mersisaidas policijas paziņojumā.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!