Foto: PA Images/Scanpix/LETA

Pārmaiņas piedzīvojusī Londonas "Chelsea" sestdien ar uzvaru sāka jauno Anglijas futbola premjerlīgas sezonu. Uzvaru guva arī Totenhemas "Hotspur".

"Chelsea" komanda izbraukumā ar 3:0 (2:0) pārspēja Hadersfīldas "Town". Pirmajā puslaikā viesu labā pa vārtiem guva N'Golo Kantē un debitants Žoržinju, kamēr cīņas otrajā daļā trešo bumbu Hadersfīldas "Town" vārtos raidīja Pedro.

Sākumsastāvā šoreiz neizgāja "Chelsea" zvaigzne Edens Azārs, kurš laukumā nāca vien otrajā puslaikā uz maiņu.

Debiju pie Londonas kluba stūres sestdien piedzīvoja itāļu speciālists Mauricio Sarri, kurš šovasar, pārnākdams no "Napoli", "Chelsea" galvenā trenera amatā nomainīja Antonio Konti. Tāpat debiju šī kluba rindās sestdien piedzīvoja pasaulē dārgākais vārtsargs Kepa Arrisavalaga, kurš tikai šonedēļ tika iegūts no Bilbao "Athletic", jo uz Spānijas grandu Madrides "Real" pārgāja beļģis Tibo Kurtuā.

Citā sestdienas premjerlīgas mačā pie uzvaras jaunās sezonas pirmajā spēlē tika arī Totenhemas "Hotspur", kas ar 2:1 (2:1) izbraukumā uzveica Ņūkāslas "United". Visi vārti šajā mačā tika gūti pirmajā puslaikā, bet uzvaras vārtus viesiem guva Anglijas izlases futbolists Dele Ali. Zīmīgi, ka šajā vasarā "Hotspur" komanda nepapildināja sastāvu ar nevienu spēlētāju.

Ar uzvaru jauno premjerlīgas sezonu sāka arī "Bournemouth", kas ar 2:0 pārspēja "Cardiff City". "Crystal Palace" ar tādu pašu rezultātu apspēlēja "Fullham" vienību, savukārt "Watford" ar rezultātu 2:0 pārspēja "Brighton" komandu. "Everton" un "Wolverhampton" spēle noslēdzās ar rezultatīvu neizšķirtu - 2:2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!