Foto: PA Images/Scanpix/LETA

Piektdien "Old Trafford" stadionā sākās jaunā Anglijas premjerlīgas sezona. Atklāšanas spēlē mājinieki "Manchester United" ar rezultātu 2:1 pārspēja "Leicester City".

Spēles rezultāts tika atklāts jau 3. minūtē, kad 11. metru soda sitienu realizēja "United" franču pussargs Pols Pogbā. Ar pirmajiem vārtiem premjerlīgā atzīmējās arī Mančestras kluba kreisās malas aizsargs Lūks Šo, kurš dubultoja "United" pārsvaru 83. minutē. Pašā spēles izskaņā "Leicester City" līderim Džeimijam Vārdijam izdevās vienus vārtus atgūt, tomēr "United" savu pārsvaru noturēja un leģendārais angļu klubs svinēja pirmo panākumu šajā premjerlīgas sezonā.

Pēc spēles "United" treneris Žozē Mourinju īpaši izcēla Polu Pogbā, kurš ar komandu atsāka trenēties tikai pirms četrām dienām. Mourinjo norādīja, ka Pogbā sniegums un atdeve šajā spēlē ir bijusi ļoti nozīmīga komandai. "Mums likās, ka 60 minūtes būs maksimums, bet viņš [Pogbā] aizvadīja 80 minūtes. Tas bija viņa lēmums un viņš aizvadīja labu spēli," izteicās Mourinju. Pogbā kopā ar Francijas izlasi triumfēja šī gada Pasaules Kausā.

Premjerlīgas 1. kārta turpināsies sestdien un svētdien. Viena no centrālajām šīs kārtas spēlēm notiks svētdien, kad savā starpā tiksies pašreizējie čempioni "Manchester City" un Londonas "Arsenal".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!