Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova jaunākajā WTA rangā pakāpusies par vienu pozīciju, ieņemot 19. vietu, bet Jeļena Ostapenko savu pozīciju ir saglabājusi.

Latvijas spēcīgākās tenisistes WTA rangā tagad šķir astoņas pozīcijas – Ostapenko saglabājusi savu 11. vietu, bet Sevastova pakāpusies uz 19. pozīciju.

Progress par astoņām vietām ir Diānai Marcinkēvičai, kura WTA rangā tagad ieņem 270. pozīciju. Tāds pat kāpums arī Alisei Čerņeckai, kura pakāpusies uz 1010. vietu. Pārējām WTA rangā esošajām Latvijas tenisistēm kritums – Danielai Vismanei par veselām 38 vietām (641.), bet Irina Ļapustina zaudējusi vienu pozīciju (1140.).

WTA ranga TOP10 bez izmaiņām – planētas pirmās raketes godu saglabā rumāniete Simona Halepa, otrā ir Dānijas pārstāve Karolīna Vozņacki, trešā – amerikāniete Sloeina Stīvensa. Ceturtā ir vāciete Angelika Kerbere, viņai seko ukrainiete Elina Svitoļina, Francijas tenisiste Karolīne Garsija, spāniete Garvinje Mugurusa, divas čehietes – Petra Kvitova un Karolīna Plīškova, bet TOP10 noslēdz vāciete Jūlija Gērgesa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!