Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres", ko pārstāv latvietis Zemgus Girgensons, maiņas darījumā no Karolīnas "Hurricanes" ceturtdien ieguva rezultatīvo uzbrucēju Džefu Skineru, vēsta līgas mājaslapa internetā.

Lai iegūtu Skineru, "Sabres" maiņas darījumā ar "Hurricanes" pretī deva uzbrucēju Klifu Pu, kurš vēl nav debitējis NHL, 2019. gada drafta otrās kārtas izvēles tiesības, kā arī 2020. gada drafta trešās un sestās kārtas izvēles tiesības.

Skiners visu savu astoņus gadus ilgo NHL karjeru pavadīja "Hurricanes" sastāvā, 579 spēlēs gūstot 204 vārtus un izdarot 175 rezultatīvas piespēles. Aizvadītajā sezonā viņš 82 spēles guva 24 vārtus un 25 reizes rezultatīvi piespēlēja. Viņš sešas reizes sezonā guvis vismaz 20 vārtus. Tāpat divas sezonas viņš bija Karolīnas kluba kapteiņa asistents.

Šajā starpsezonā "Sabres" vadība aktīvi veic maiņas darījumus, un iepriekš komandas sastāvam tika pievienoti arī bijušie Pitsburgas "Penguins" spēlētāji Konors Šīrijs un aizsargu Mets Hanviks. Savukārt maiņā ar Sentluisas "Blues" tika iegūti trīs uzbrucēji - čehs Vladimirs Sobotka, zviedrs Patriks Berglunds un Teidžs Tompsons. Līgums noslēgts arī ar šī gada NHLs drafta pirmo numuru Rasmusu Dālinu.

"Sabres" aizvadītajā sezonā bija vājākā NHL komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!