Foto: LETA
Visu laiku Latvijas florbola čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Atis Blinds pievienojies "Betsafe/Ulbroka" komandai, vēsta klubs.

Iepriekšējos trīs gadus Blinds spēlēja "Lielvārde/Fat Pipe" komandā, aizvadītajā sezonā 29 spēlēs gūdams 23 vārtus un veikdams 31 rezultatīvu piespēli, kas viņam deva desmito vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Viņš strādāja arī komandas treneru korpusā.

Pašlaik 34 gadus vecais Blinds ir astoņkārtējs Latvijas čempions. Viņš Latvijas izlasi pārstāvējis deviņos pasaules čempionātos.

"Saistībā ar dažādām pārmaiņām, Atis nolēmis veikt izmaiņas arī savā florbolista karjerā, un pievienojas pēdējo divu sezonu čempionvienībai. Viena no zināmākajām personām Latvijas florbolā, kurš ir arī visu laiku rezultatīvākais florbolists valstī, būs ļoti spēcīgs papildinājums komandai, cenšoties palīdzēt sasniegt arī jaunās sezonas izvirzītos mērķus," vēsta komanda.

"Betsafe/Ulbroka" aizvadītajā sezonā triumfēja "Elvi Florbola līgas" vīru turnīrā, nosargādama Latvijas čempiones titulu. Zelta mačā "Betsafe/Ulbroka" pagarinājumā ar rezultātu 7:6 pārspēja "Valmieras" vienību, uzvaras vārtus gūstot Kārlim Bulānam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!