Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova pēc sava trešā titula izcīnīšanas karjerā atzina, ka Bukarestes turnīrā sākumā bijusi tuvu izkrišanai un par uzvaru visās sacensībās nav nemaz domājusi.

Ziņots, ka Bukarestes WTA turnīra finālā Sevastova ar 7-6 (7:4), 6-2 pieveica horvātieti Petru Martiču, tiekot pie trešā panākuma WTA turnīros.

"Priecājos par uzvaru. Vajadzīgs laiks, lai izbaudītu šo panākumu. Bet viss notiek tik ātri, un pēc uzvaras jābrauc jau uz nākamo turnīru. Bet šobrīd esmu priecīga un sajūsmināta," sacīja Sevastova.

Bukarestes turnīra pirmajā kārtā pagājušajā otrdienā Sevastova trīs setu cīņā ar 4-6, 6-2, 7-6 (7:1) pieveica Dalilu Jakupoviču, turklāt trešajā setā bija iedzinējos ar 0-3.

"Nedēļas sākumā es pat nedomāju, ka te varētu uzvarēt, jo bija smaga pirmā spēle. Es jau biju gandrīz izkritusi no turnīra. Bet tad ar katru cīņu kļuvu arvien labāka, bet finālā rādīju vienu no saviem labākajiem sniegumiem," atzīst Sevastova.

Tagad Sevastova dodas uz Krievijas galvaspilsētu Maskavu, kur pirmdien jau sācies "Moscow River Cup" turnīrs. Sevastova turīrā izlikta ar trešo numuru un pirmās kārtas mačā tiksies ar francūzieti Paulīni Parmentjē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!