Foto: EPA/Scanpix/LETA

Ne visi Itālijā ir sajūsmā par portugāļu futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu pāreju uz Turīnas "Juventus" — Neapolē parādījies tualetes papīrs ar uzbrucēja foto, ziņo ārzemju mediji.

Neapoles klubs "Naples" ir vieni no sīvākajiem Turīnas "Juventus" konkurentiem A sērijas čempionātā. Aizvadītajā sezonā neapolieši Itālijas čempionātā palika otrie, septiņus punktus aiz "Juventus", un Neapole savu attieksmi pret pretinieku jaunieguvumu Ronaldu nodemonstrējuši nepārprotami, laižot klajā tualetes papīru ar portugāļu futbolista foto.

Taisnības labad jāpiebilst, ka tualetes papīrs Neapolē pieejams dažādu antipātiju paušanai, arī ar "FC Barcelona" vai Minhenes "Bayern" logo.

Kā ziņojām, līgums ar portugāļu zvaigzni Turīnas klubs noslēdza uz četriem gadiem. "Juventus" rindās viņa alga būs 30 miljoni eiro gadā. Itālijas likumi paredz, ka "Juventus" tikpat liela summa būs jāmaksā nodokļos, tādējādi kopējā pāreja itāļu klubam četros gados izmaksās 340 miljonus eiro (100 miljoni pāreja plus 60 miljoni alga un nodokļi gadā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!