Foto: LETA
"Lepojas ar saviem spēlētājiem un uz atbildes spēli Belgradā dosimies labā noskaņojumā, " pēcspēles preses konferencē pēc neizšķirta pret Belgradas "Crvena Zvezda" izteicās Latvijas kluba Jūrmalas "Spartaks" galvenais treneris Aleksandrs Grišins.

Jau vēstīts, ka "Spartaks" trešdien UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmās kārtas pirmajā mačā parādīja cienīgu sniegumu un spēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar titulēto Serbijas klubu Belgradas "Crvena zvezda".

Jūrmalas "Spartaks" galvenais treneris Aleksandrs Grišins uzskata, ka līdzjutēji palīdzējuši dot komandai enerģiju. "Paldies līdzjutējiem, kuri bija ieradušies uz spēli klātienē. Šī mums bija grūta spēle. Līdzjutēji palīdzēja novest spēli līdz pozitīvam rezultātam mūsu komandai," sacījas Grišins, kurš raugās pozitīvi uz atbildes maču izbraukumā. "Domāju, ka mums ir labas izredzes arī otrajā mačā pacīnīties, bet saprotam, ka "Crvena Zvezda" ir labākā pozīcijā - viņi spēlēs mājās. "

Grišins atzina, ka pirms mača saviem spēlētājiem teicis, ka pretinieki ne ar ko nav labāki, jo viņi arī esot tikai cilvēki un varot kļūdīties. "Pretinieku komanda labi kontrolēja bumbu, tādēļ mums nācās vairāk spēlēt no aizsardzības. Mēģinājām spēlēt uz pretuzbrukumiem. Spēles beigās bija viens labs moments, kuru diemžēl neizdevās realizēt."

Savukārt Serbijas komandas galvenais treneris Vladans Milojevičs uzsvēra, ka vēl ir otrs mačs, kurā belgradieši varēs izcīnīt uzvaru: "Šī bija tikai pirmā spēle, mums vēl ir otrais mačs, lai revanšētos. No vienas puses gandrīz tikām sodīti par savām kļūdām aizsardzībā, bet no otras puses vēlējāmies gūt vieglus vārtus meklējot caurumus "Spartaka" aizsardzībā. Liekam uzsvaru uz nākamo spēli, kuru aizvadīsim mājās. "

Milojevičs arī atzina, ka "Spartaks" labi spēlēja aizsardzībā. Spēles laikā viņiem bija daudz iespēju gūt vārtus, taču "Spartaks" organizētā aizsardzība esot sarežģījusi viņiem dzīvi.

"Vēlos, lai spēlētāji katrā cīņā dodas ar lielu atdevi, taču mums ir nepieciešams laiks, lai ieietu atpakaļ spēļu ritmā," sacīja Milojevičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!