Foto: FIVB
Latvijas pludmales volejbola dueti trešdien ar mainīgām sekmēm Šveicē, Gštādē, sāka pasaules tūres "Major" sērijas piecu zvaigžņu turnīru, kas ir viens no nozīmīgākajiem šajā sezonā.

Pamatsacensību ievadā Latvijas vadošais duets Aleksandrs Samoilovs/ Jānis Šmēdiņš divu setu cīņā ar 2-0 (21:16, 21:17) pieveica itāļus Enriko Rosi/Marko Kaminati. Tagad cīņā par uzvaru F grupā Samoilovs/ Šmēdiņš tiksies ar spāņiem Pavlo Erreru/ Adrianu Gaviru. Neatkarīgi no šīs spēles iznākuma, Latvijas duets sev jau nodrošinājis dalību izslēgšanas turnīrā.

Tikmēr par vietu izslēgšanas spēlēs nāksies cīnīties otram Latvijas duetam Mārtiņam Pļaviņam/ Edgaram Točam, kuri B grupas pirmajā mačā ar 1-2 (17:21, 21:17, 13:15) piekāpās norvēģiem Andersam Berntsenam Molam/ Kristianam Sandlijam Sērumam. Nākamajā mačā un cīņā par iekļūšanu "play off" Pļaviņš/ Točs tiksies ar spēcīgo Brazīlijas duetu Alisonu Čeruti/ Andrē Lojolu Šteinu.

Ziņots, ka sieviešu turnīrā kvalifikāciju neizdevās pārvarēt diviem Latvijas duetiem Tīnai Graudiņai/Anastasijai Kravčenokai un Martai Ozoliņai/Agnesei Caicai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!