Foto: twitter.com/fcenisey
Latvijas "SynotTip Virslīgas" futbola čempionāta komandai "Liepāja/Mogo" pievienojies Latvijas izlases pussargs Vladimirs Kamešs, vēsta kluba paziņojums sociālajā tīklā "Twitter".

Kamešs savu karjeru sāka "Liepājas Metalurgs" sastāvā, bet 2013. gadā viņš pirmo reizi devās leģionāra gaitās, pievienojoties "Permas "Amkar" vienībai. Sezonas laikā viņš tika izīrēts Ņižņekamskas "Ņeftehimik", bet nākamajā sezonā spēlēja Polijas klubā Šcecinas "Pogon".

Tad viņš atgriezās Liepājā un palīdzēja klubam izcīnīt Latvijas čempionu titulu. Pēc tam viņš atkal devās uz Krieviju, pievienojoties Krasnojarskas "Jeņisej", kur aizvadīja divas sezonas. Pērn viņš ar pieciem vārtiem 30 spēlēs palīdzēja klubam izcīnīt ceļazīmi un Krievijas premjerlīgu.

Tāpat Kamešs jaunā galvenā trenera vadībā Miksu Pātelainena vadībā atgriezies Latvijas izlases sastāvā, bet pirms tam Aleksandrs Starkovs ar viņu pārāk nerēķinājās.

"Liepāja/Mogo" šobrīd "SynotTip Virslīgas" kopvērtējumā pēc 13 spēlēm ierindojas trešajā vietā ar 25 punktiem, līderei RFS zaudējot deviņu punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!