Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Lai arī turpinās Pasaules kausa izcīņas finālturnīrs, iesācies tas klubu futbola starpsezonas posms, kurā izskan dažādas baumas par iespaidīgām pārejām. Spānijas medijs AS trešdien vēstīja, ka Madrides "Real" esot panācis vienošanos ar Parīzes "Saint-Germain" (PSG) par franču talanta Kiliana Mbapē iegādāšanos, tomēr pašreizējie UEFA Čempionu līgas uzvarētāji drīz vien šo informāciju noraidīja.

Francijas žurnālists Baptiste Ripārs trešdien vēstīja, ka ieguvis ekskluzīvu informāciju par to, ka PSG esot gatava "Real" komandai pārdot Mbapē par 272 miljoniem eiro, kas būtu jauns pasaules futbola transfēra rekords.

Mbapē aizvadītajā sezonā PSG sastāvā visos turnīros guva 21 vārtus, bet Francijas izlases sastāvā Pasaules kausa izcīņā viņš ir viens no pamanāmākajiem spēlētājiem.

Parādoties baumām par Krištianu Ronaldu iespējamo pārcelšanos uz Turīna "Juventus", izskanēja arī informācija par Mbapē darījumu. Tiesa, pāris stundas pēc šīs informācijas parādīšanā "Real" nāca klajā ar oficiālu paziņojumu.

"Ņemot vērē pēdējās stundās izskanējušo informāciju par vienošanos par starp "Real" un PSG, vēlamies uzsvērt, ka tā ir nepatiesa," teikts paziņojumā.

PSG par Mbapē samaksāja aptuveni 145 miljonus eiro viņa iepriekšējam klubam "Monaco".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!