Foto: AFP/Scanpix

Vēl nav noslēdzies 2018. gada Pasaules kauss futbolā, bet futbola sabiedrībā arvien biežāk runā par vasaras "karstāko" notikumu klubu līmenī – visticamāk, spāņu grandu "Real Madrid" atstās portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu.

Kā galvenais pretendents uz Ronaldu tiek minēts Turīnas "Juventus". Ronaldu ar spāņu klubu līgums ir līdz 2021. gadam, bet viņa alga ir 21 miljons eiro gadā. Portugāļu zvaigznei līguma izpirkuma summa ir viens miljards eiro, tomēr, kā ziņo britu mediji, "Real Madrid" varētu piekrist Ronaldu pārejai par 100 miljoniem eiro.

"Real Madrid" savulaik solījuši Ronaldu sākt pārrunas par jaunu, daudz izdevīgāku un ienesīgāku līgumu, tomēr tas viss esot palicis solījumu līmenī. Tas sācis neapmierināt Ronaldu, portugāļu zvaigzne neesot arī apmierināta ar savu arvien mazāku lomu spāņu klubā, kas licis viņam sākt domāt par kluba maiņu.

Lai gan uz Ronaldu "aci met" arī Parīzes "St. Germain" un "Manchester United", kurā portugāļu futbolists spēlēja pirms "Real Madrid", "Juventus" esot gatavs piedāvāt sportistam 30 miljonu lielu atalgojumu. Ņemot vērā Itālijā valdošos nodokļu likumus, "uz papīra" Ronaldu alga būšot ap 60 miljoniem eiro.

Ronaldu kopā ar "Real Madrid" šogad ceturto reizi piecu gadu laikā triumfēja UEFA Čempionu līgā. Pēc klubu sezonas Ronaldu kopā ar Portugāles izlasi Pasaules kausa finālturnīrā iekļuva astotdaļfinālā, tomēr tad piekāpās Urugvajai un izstājās no sacensībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!