Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālas basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" grasās parakstīt viena gada līgumu ar Dvaitu Hovardu, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Kā ziņo "Atlantic", Hovardam vispirms būs jāvienojas ar Bruklinas "Nets" par līguma izpirkšanu. Kā vēstīts, jūnijā Šarlotas "Hornets" vienojās ar "Nets" par Dvaita Hovarda maiņu uz Ņujorkas vienību.

Darījumus oficiāli varēs slēgt tikai no 6.jūlija.

Hovards aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā nepiedalījās tikai vienā mačā, 81 spēlē vidēji gūstot 16,6 punktus un izcīnot 12,5 atlēkušās bumbas.

Šarlotas vienībā 32 gadus vecais Hovards nonāca pērnā gada jūnijā, tiekot aizmanīts no Atlantas "Hawks".

Hovards NBA debitēja 2004.gadā, pirmās astoņas sezonas pavadot Orlando "Magic" vienībā. Pēc tam viņš 2012./2013.gada sezonā spēlēja Losandželosas "Lakers" vienībā, turpinājumā trīs gadus pavadīja Hjūstonas "Rockets" rindās līdz aizpērn pārcēlās uz "Hawks" komandu.

Hovards astoņas reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē. Tāpat viņš piecas reizes iekļauts sezonas simboliskajā pieciniekā un trīs reizes atzīts par labāko aizsardzības spēlētāju.

"Wizards" aizvadītajā sezonā ieņēma astoto vietu Austrumu konferencē, izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā ar 2-4 atzīstot Toronto "Raptors" pārākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!