Foto: Shutterstock
Attiecības ar vīramāti var būt dažādas - gan draudzīgas un abpusējas sirsnības pildītas, gan vēsas un arī nesaskaņu māktas. Šai sakarā piedāvājam zvaigžņu palīdzību potenciālās radinieces rakstura izprašanā jeb uzzini, ko par tavu vīramāti stāsta viņas horokops!

Auns

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Cenšas būt pirmā it visā (arī mīlestībā pret dēlu). Dzīvo īsos emociju uzplūdos, tāpēc vedeklai bieži vien ir jānoved vīramātes iesāktais līdz galam. Enerģijas patēriņu kompensē ar ilgstošu miegu. Bet ja neizdodas izgulēties, viņa var iekrist depresijā vai palikt nikna. Sāpīgi pārdzīvo pat sīkas neveiksmes. Viņas mēle ir viņas ienaidnieks, bieži vien gadās, ka tādēļ sanaidojas ar kaimiņiem un radiem.

Vērsis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Vispacietīgākā vīramāte. Cenšas nogludināt visas nepatīkamās situācijas, ja vien tās nav saistītas ar naudu. Neizlēmīga, bet viņas darbošanās rezultāti vienlaikus pārsteidz ar izsmalcinātību un izturību. Mīl, ka vedekla uzmanīgi klausās viņas "dzīves padomos" un ka viņu cienā ar saldumiem.

Dvīņi

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Lai kā arī viņa censtos izskatīties solīda un nopietna, viņas izskatā obligāti būs kāds komisks elements: brilles, kas lēkā uz deguna, vai pa pusei atplēsta kabata… Šī ir viskomunikablākā vīramāte. Dievina izpārdošanas un baidās palaist garām kādu izdevīgu iespēju. Vedekla vienmēr atrodas zem viņas vērīgas acs, un viņai vienmēr ir gatavs vērtējums. Un, kaut gan tas var mainīties desmit reizes dienā, vīramātei vienmēr ir ko pateikt.

Vēzis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ļoti gādīga pret dēlu un līdz ar to arī pret vedeklu (kā jau pret bezmaksas kalponi). Iekarot viņas simpātiju var tikai, rūpējoties par viņas bērnu (reāli un šķietami). Šī vīramāte ir kā ģimenes barometrs: strīdu un satricinājumu periodā viņai atrodas daudz svarīgu nepadarītu darbu un viņa pazūd, bet, kad viss nomierinās, viņa atkal uzrodas. Viņa nekad neaizmirst par saviem nopelniem. Bet vislabāk viņai padodas auklēt mazbērnus.

Lauva

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Visvairāk par visu pasaulē mīl jaukas kompānijas. Ja jūs uzaicināsiet viņu uz svētkiem, viņa visu pametīs un atnāks, turklāt ne ar tukšām rokām. Ir devīga, bet prasa tādu pašu attieksmi arī no citiem. Dievina dāvanas. Neuzdrošinieties viņu kritizēt – saplēsīs gabalos vai arī klusiņām aizies, un jūs pārstāsiet viņai eksistēt, kamēr nenometīsieties ceļgalos viņas priekšā ar patiesu grēku nožēlu.

Jaunava

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Viņai ir grūti izdabāt. Jaunavai patīk apvainoties bez redzama iemesla. Ļoti akurāta. Ar šo vīramāti var kontaktēt, ja nepievērš uzmanību viņas nūģīgumam.

Svari

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Viņai visvairāk rūp, ko par viņu domā apkārtējie (būs histērija, ja neviens par viņu nedomās). Pielāgojas vedeklai. Šī ir visdiplomātiskākā vīramāte, kaut arī, pateicoties viņai, par visām ģimenes problēmām kaimiņi un paziņas ir lietas kursā. Patīk tenkot.

Skorpions

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Patīk virtuozi pīt intrigas, kaut gan vēlāk tādēļ cieš no sirdsapziņas mokām un pārdomām par savu lomu pasaulē. Viņai ir specifisks humors.

Strēlnieks

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Viņa labi izjūt situāciju un māk "noķert laimi aiz astes". Viņai vienmēr ir labi apmaksāts darbs, prestižs amats, papildu peļņa, piekrišana pie pretējā dzimuma. Viņai ir daudz noderīgu un ietekmīgu draugu, un vedeklā viņa novērtē analogas īpašības. Bet nekad nepiedos, ja kāds izmetīs miskastē kādu no viņas vecajām mantām.

Mežāzis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ja viņa ir ko nolēmusi izdarīt, tad noteikti realizēs to dzīvē. Jau tas fakts vien, ka jūs esat viņas vedekla, liecina par to, ka esat viņai ar kaut ko noderīga. Materiāli viņai nepatīk palīdzēt, bet viņas padomi ir praktiski, tajos ir vērts ieklausīties. Ļaunatminīga.

Ūdensvīrs

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ja viņa uzsāk kaut ko darīt, tad dara to "uz pilnu klapi". Neprognozējama. Var iziet no mājas un pazust, paziņojot pēc nedēļas, ka viņai bija nepieciešams apciemot jaunības draugu, kurš dzīvo "pasaules malā".

Zivis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sieviete – izlūks. Domā plaši, piemīt lieliska nojauta par izdevīgumu un briesmām. Nekad neatzīst savu vainu, pat ja saprot, ka ir vainīga. Dievina noslēpumus. Zivis ir muzikālas, poētiskas, tām piemīt mākslinieciskas un dziednieciskas dotības, vismaz Zivis pašas tā apgalvo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!