Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālsērijas ceturtajā spēlē pirmdien Vašingtonas "Capitals" savā laukumā ar rezultātu 6:2 (3:0, 1:0, 2:2) pārspēja Lasvegasas "Golden Knights" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca rezultātu 3-1.

Spēles pirmajā periodā "Capitals" pēc Timotija Līfa Ošī, Toma Vilsona un Devantes Smita-Pellija precīzajiem metieniem panāca rezultātu 3:0, bet četras minūtes pirms otrā perioda beigām Jons Karlsons guva vēl vienus vārtus Vašintonas komandai. Mača 46. minūtē Džeims Nīls guva pirmos vārtus "Golden Knights" labā, bet sešas minūtes vēlāk Reiljs Smits guva vēl vienus vārtus, pēc kuriem rezultāts kļuva 2:4. Mihals Kempnijs drīz vien guva piektos "Capitals" vārtus, bet noslēgumā Brets Konolijs panāca mača gala rezultātu – 6:2

Uzvarētāju labā Jevgeņijs Kuzņecovs šajā mačā izdarīja četras rezultatīvas piespēles, Niklass Bakstroms trīsreiz piespēlēja, bet Ošī guva vārtus un izdarīja divas piespēles. Vārtsargs Bredens Holtbijs atvairīja 28 pretinieku metienus.

"Esam vienas uzvaras attālumā, tā būs smagākā spēle," NHL televīzijas kanālam teica "Capitals" līderis Aleksandrs Ovečkins. "Mēs zinājām, ka šī spēle mums būs svarīga. Protams, ka palīdzēja arī veiksme, kad viņi trāpīja pa vārtu stabu, bet mēs cīnījāmies, izmantojām savas iespējas un pieturējāmies pie spēles plāna, ka devas rezultātu.

Stenlija kausa izcīņas finālsērijas piektā spēle Lasvegasā risināsies naktī uz piektdienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!