Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisistei Jeļenai Ostapenko šāgada Francijas atklātais tenisa čempionāts trešdien, 30. maijā, noslēdzās arī dubultspēļu turnīrā — spēlējot pārī ar Krievijas tenisisti Jeļenu Vesņinu, Ostapenko pirmajā kārtā ar 6:1, 3:6, 4:6 piekāpās rumānietei Soranai Kristei un spānietei Sāra Soribesai-Tormo.

Mačs ilga stundu un 48 minūtes. Abas Jeļenas pieļāva divas dubultkļūdas, realizēja piecus no deviņiem breikpunktiem. Pretinieces iztika bez eisiem, pieļāva 10 dubultkļūdas un izmantoja piecas no 12 breikbumbām.

Arī otra Latvijas pārstāve Anastasija Sevastova, spēlējot kopā ar holandieti Mendiju Minellu, dubultspēļu pirmajā kārtā piedzīvoja zaudējumu ukrainietei Nadijai Kičenokai un Austrālijas tenisistei Anastasijai Rodionovai ar 6:3, 3:6, 5:7.

"French Open" turnīru Ostapenko turpinās vēl jauktajā dubultspēlē, kur viņas pārinieks būs Baltkrievijas tensists Makss Mirnijs. Viņiem ceturtdien, 31. maijā, pirmās kārtas spēlē jātiekas ar slovēnieti Andreju Klepaču un Holandes tenisistu Žanu-Žiljēnu Rojeru.

Kā ziņojām, pagājušā gada "French Open" uzvarētāja Ostapenko šogad no vienspēļu turnīra izstājās jau pirmajā kārtā, tāpat kā Anastasija Sevastova.

Trešdien turnīrs beidzās arī Ernestam Gulbim, kurš nepārvarēja otro kārtu vīriešu vienspēļu turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!